S-Kullen

S-kullen 20180801

Ja nu är dom små lakritstollen redan 5 veckor och det har börjat hända saker i valphagen, vi har startat cirkusen med tunnlar och svängande skrammel, mer foton kommer inom kort.

 

Jag är så nöjd med deras utveckling och det skall bli så roligt att följa dom i deras nya hem och se vad ni kommer att göra av dessa små sötnosar.

 

Nu är det snart dags att bestämma vart godingarna skall hamna, jag vet att ni har era önskemål och skall försöka tillgodo göra dom så gott jag kan

 

Kram på er tills nästa gång

 

 20180720    S-kullen 3,5 veckor

Dom små växer så det knakar och allt fungerar som det ska, bra magar och fantastisk matlust, dom små har börjat äta några kulor torrfoder varje dag och dom älskar det.

 

Vackra mamma Mina och valparna har flyttat ut i valptältet under dagarna, fläktarna går för fullt och fler är på ingående, annars blir det tok för varmt för dom små att vara ute.

 

Besök har vi nästan varje dag, men det kommer att begränsas till en helgdag och en vardag, annars så hinner jag inte med mina egna hundar, även Mina kommer snart att få följa med på promenaderna

 

Ha en härlig helg så ses vi snart

Kram på er20180712  S-kullen

Nu är dom små redan 2 veckor och har öppnat sina ögon, snart är det dags för dom att flytta ut i köket med med allt som hör till med skrammel, damsugare mm.

Det är också snart dags för besök av vänner och bekanta, samt ev valpköpare, ni är hjärtligt välkomna under helgeb den

21.22 juli. men det går

Dom växer så det knakar och har börjat gå runt och undersöka valphagen, lite vingligt men det går riktigt bra 

 

Välkomna på en fika nästa helg, då skall dom små även flyttat ut till sitt utetält under dagar och naturligtvis om vädret tillåter.

 

Kram på er så ses vi snart


 

 

2018 06 26

Kings & Queens´s

har glädjen att presentera S-kullen

Mor: Kings & Queens´s Lovely Laila Lilac

Far: Kanonck Wic Wonder

 

3 små tikar och 3 små hanar har vi välkomnat här på kenneln, både valpar och mamma mår bra