P-kullen

2017 07 29

Välkommen till familjen

Sandra och Sandra, Marcus, Natacha, Caroline och Anna, kommer inte ihåg namnet på er andra tyvärr men det kommer väl med tiden :)


Ute på bus 2017 07 21

I dag har vi varit uppe och hämtat posten, lite längre bort på vägen finns en avställd bil samt massor av presenningar, dom små hade jätte kul, det var bar rätt in i prasslet, först var dom lita avvaktande på bilen men det gick snabbt över, på hemvägen var vi hemma hos Sivert och Astrid, valparna var överlyckliga och sprang rätt i deras hall, kan bar säga att mina grannar var lika lyckliga som dom små, sedan var det hem och få mat, sedan sov dom lääääänge........

 

Vill också berätta att på mornarna när jag vaknar är det bajsfritt i hagen, trodde förs i början att det bara var tur, men nu är vi inne på dag 3, vi får hoppas att det håller i sej


P-kullen 6 veckor 2017 06 14

Ledsen att det tagit så lång tid med uppdateringen, men det har varit en hel del att göra, så jag hoppas att ni har överseende med att det har tagit lite tid.

Det börjar bli fullt ös både inne och ute, imorgon är dom små 6 veckor, det var sjutton vad tiden går fort alldeles för fort ibland.

Imorgon är det avmaskning gång nr 3

Valppärmarna börjar ta form men det är en hel del kvar att göra innan dom är klara, hoppas ni kommer att tycka om dom.

 

Några av er kommer imorgon, vi andra syns på tisdag som vanligt

Kramar Eva

 

 

 

 


17 juni 2017

2017 06 17  P-kullen 2 veckor

2017 06 13

Nu är P-kullen 1 vecka och några dagar, allt flyter på som det skall än så länge. Det har tagit lite tid runt om runt  att få in lite foton, men det har varit en del att göra runt om, planering av kennellägret, Gränna mm, sedan har det visat sej att Även Marit väntar valpar om några veckor, magfoton kommer snart på Q-kullen. men måste få lite hjälp att göra nya flikar, till både P och Q kullarna, där kommer ni att hitta alla foton på respektive kullar i fortsättningen, nej nu är det natten, skall försöka sova lite för imorgon är det nya tag, dags att börja bygga utomhus-valphage mm

Kram på er

Äntligen är dom här

2017 06 03

Föddes P-kullen

I morse tittade den första lilla valpen ut, allt gick lugnt till och förlossningen skedde på naturlig väg

Tik och valpar mår bra

3 tikar och 2 hanar

Det är stort intresse för denna kull och många har varit här och visat sitt intresse, som alla förstår så kommer det inte att finnas valpar till alla, men jag hoppas och tror att vissa av er kan vänta tills nästa kull eller ev till kull nr 3.

Jag hoppas att vi kan hjälpas åt, så det löser sej på bästa sätt för alla.

 

Ha en underbar kväll och sov så gott, jag kommer att vara vaken ett par dygn och valpvaka ;)

 

 

 

 

2017 05 27

 

MINA

Dagens foto

 

 

 

 

 

 

2017 06 01

 

Inget är som väntans tider, men nu måste det hända något snart

2017 05 26

 

TJOCKIS MINA

 

Nu är Mina verkligen tjock om mage, som det ser ut så kommer valparna inte förrän i mitten på nästa vecka, det verkar som det tagit på sista parningen.

 

Igår kväll var första gången jag känt valparna röra på sej, så nu är det bara att vänta och se

2017 05 05

Ser mycket lovande ut

Verkar som det kommer att födas små lakrits troll i slutet av maj.

 

Dreamingstaffs Arista the Queen "Mette-Marit"

Parad i dag med Kings & Queens´s Long Lasting Liam "Kurt"

 

 

 

 

Bild 1: V4  Bild 2: V5